Kleurrijke complimenten voor medewerkers maasziekenhuis

Publicatiedatum: Woensdag 16 december 2020
KLEURRIJKE COMPLIMENTEN VOOR MEDEWERKERS MAASZIEKENHUIS
Beugen, december 2020
Sinds maart van dit jaar is het over de volle breedte enorm druk in het Maasziekenhuis. Zo werden we in het voorjaar geconfronteerd met de gevolgen van  coronauitbraak en nu, sinds oktober, helaas een tweede. Het is voor alle medewerkers een grote uitdaging om alle processen en noodzakelijke behandelingen uit te kunnen blijven voeren. Gelukkig lukt dat in de meeste gevallen dankzij betrokken en zeer hard werkende mensen.
Door de noodzakelijke beschermende maatregelen in verband met Covid-19 loopt iedereen de benen uit het lijf. 'We realiseren ons dat dit erg veel van de medewerkers vraagt”, aldus het bestuur van de Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis.
Om hier uitdrukking aan te geven willen we namens de ambassadeurs, de Vrienden en zeker ook patiënten en bezoekers,  alle medewerkers van het ziekenhuis een groot compliment geven.
En dat mag gezien worden! Vanaf 11 december tot en met Kerstmis projecteren we, met licht en kleur, dagelijks een compliment in woord en beeld op het Maasziekenhuis. Komende vanuit Beugen kun je zodra het begint te schemeren dit compliment zien.
Dezelfde boodschap lees je op de LED zuilen als je Boxmeer binnenrijdt (deze worden gesponsord door Jordans Boxmeer, een van onze ambassadeurs).
 
Medewerkers in de zorg zijn hardwerkende mensen. Onmisbaar als we ziek zijn en dit jaar  werken zij door de gevolgen van COVID-19 onder zeer moeilijke omstandigheden. Daarvoor willen we ze allemaal extra en zichtbaar bedanken. Deze vorm van waardering mogen ze in hun zak steken, ze hebben het dik en dubbel verdiend.
 
Bestuur Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis.

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: