Doe mee aan ons traject flexibel vrijwilligerswerk!

Publicatiedatum: Vrijdag 14 mei 2021
Doe mee aan ons traject flexibel vrijwilligerswerk!
 
In het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet slaat Oost-Brabant de handen ineen! In 2021 vragen Onis Welzijn, ContourdeTwern Boxtel, LEVgroep, Galant Vrijwilligersnetwerk, VughtvoorElkaar, Cordaad Welzijn, Eindhoven Doet en Vrijwilligerspunt Sociom extra aandacht voor vrijwilligerswerk. Wij laten zien dat dit voor alle leeftijden en agenda’s mogelijk is en nodigen jou uit dit ook te doen! Want #mensenmakenoostbrabant
 
NLvoorelkaar heeft onderzocht dat vrijwilligers zich gemiddeld 11 dagen per jaar extra in willen zetten, als ze beter passend vrijwilligerswerk zouden vinden. Ze gaven aan dat flexibel je eigen tijden kunnen indelen, zinvol en nuttig vrijwilligerswerk én een ruim aanbod helpt om dit jaar meer vrijwillige inzet te leveren. Dat klinkt fantastisch! Maar hoe maak jij jouw organisatie klaar voor nieuwe gezichten? Om jullie hierbij te ondersteunen kun je meedoen aan het traject “flexibel vrijwilligerswerk’’! Dit traject bestaat uit de drie onderdelen leren, inspireren en doen. De onderdelen kunnen apart van elkaar gevolgd worden, afhankelijk van wat jouw organisatie nodig heeft. Data en meer informatie is te vinden op www.sociom.nl onder de tegel ‘’Vrijwilligerspunt’’.
 
Aan het einde van dit traject hopen wij jouw organisatie geïnspireerd te hebben dat vrijwillige inzet iets is voor iedereen. Voor alle leeftijden en alle agenda’s! Wij willen alle vrijwilligers in de regio bedanken voor alle inzet die zij tot nu toe leveren, hoe groot of hoe klein dat ook is geweest. Want zonder jou zou Nederland omvallen!

Heb je vragen over het traject? Neem dan contact op met Samantha Regeer via samantharegeer@sociom.nl of 06-13508839.
 
Over Sociom
Sociom is een brede organisatie voor sociaal werk en werkt voor de vijf gemeenten in het Land van Cuijk en voor de gemeente West Maas en Waal. Sociom is er voor iedereen, van jongere tot senior. De sociaal werkers van Sociom brengen mensen samen, ondersteunen waar nodig en zijn altijd in de buurt. Zie ook www.sociom.nl.

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: