Evenement ‘Megakermis’ op industrieterrein Sterckwijck

Publicatiedatum: Dinsdag 03 augustus 2021
Evenement ‘Megakermis’ op industrieterrein Sterckwijck
 
Het college van burgemeester en wethouders van Boxmeer heeft besloten om, onder voorwaarden, medewerking te verlenen aan het evenement ‘Megakermis’. Het evenement vindt volgens planning plaats van 10 t/m 26 september 2021, op het industrieterrein Sterckwijck.
 
Een editie van het evenement werd onlangs ook georganiseerd in Arnhem. Het evenement omvat ongeveer 60 attracties, inclusief de kramen etc. De initiatiefnemers zijn met de gemeente in gesprek gegaan, omdat zij iets wilden organiseren ter vervanging van de kermissen die door de coronacrisis geen doorgang vonden. Wethouder Willy Hendriks-van Haren: ”Omdat we het iedereen gunnen na een tijd van strenge maatregelen, zijn we bereid om mee te werken aan dit evenement.”


Vanzelfsprekend zijn de dan geldende coronamaatregelen onder meer bepalend of het evenement door kan gaan. Daarnaast stelt het college voorwaarden, waaronder de toegankelijkheid van het terrein. Omdat het evenement gepland staat op 10 september, vergt dat in korte tijd veel op het gebied van de vergunningaanvragen. De initiatiefnemers en de gemeente werken er hard aan om het evenement door te kunnen laten gaan.

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: