Wij zijn op zoek naar jou!

Publicatiedatum: Vrijdag 10 september 2021
Wij zijn op zoek naar jou!
 
In de gemeente Boxmeer gaan we aan de slag met het opzetten van voorzorgcirkels. Cirkels die bestaan uit senioren die met elkaar verbonden zijn in hun buurt en elkaar helpen met praktische hulp of gezelschap zodat we langer zelfstandig kunnen blijven wonen.
 
Vind jij het leuk om samen met ons senioren te informeren en inspireren? We zijn op zoek naar vrijwilligers die ondersteuning willen bieden bij het opzetten van deze voorzorgcirkels. Het organiseren van bewonersbijeenkomsten en begeleiden van deelnemers in de cirkels zijn o.a. taken waarbij jullie hulp hard nodig is!
 
Daarbij vinden we het natuurlijk belangrijk dat je feeling hebt met de doelgroep senioren, of dat je wellicht zelf tot deze doelgroep behoort. Om je goed voor te bereiden organiseren wij een training en is er altijd een sociaal werker aanwezig voor de nodige begeleiding.

Spreekt dit jou aan? Wij gaan graag met je in gesprek. Je kunt je aanmelden via Dette Koenders: 06-10430039  of mail naar dettekoenders@sociom.nl.
 
Over Sociom
Sociom is een brede organisatie voor sociaal werk en werkt voor de vijf gemeenten in het Land van Cuijk en voor de gemeente West Maas en Waal. Sociom is er voor iedereen, van jongere tot senior. De sociaal werkers van Sociom brengen mensen samen, ondersteunen waar nodig en zijn altijd in de buurt. Zie ook www.sociom.nl.

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: