KermisKwis 2021 volgeboekt. Tot vanavond in Knillus !!

Publicatiedatum: Zaterdag 25 september 2021
KermisKwis 2021

 


Avond vol gezelligheid
In navolging op edities 2015, 2016, 2017, 2018 en 2019 kondigen wij met gepaste trots aan de:

 

Kermiskwis Vortum-Mullem : "Back to Normal editie"!


 
Voor degene die er vorige jaren niet bij waren; Wat is de KermisKwis?
De mannen van Pepe's PubQuiz toeren al bijna 15 jaar door het land met hun originele Quizzen. Onder andere in Beugen en Boxmeer wordt er inmiddels bijna gevochten om deelnamekaartjes voor de jaarlijkse Quiz in dat dorp. De Quiz duurt ongeveer 3 uur. Parate kennis is handig, maar echt iedereen kan aan de Quiz deelnemen. Je hoeft dus echt geen Encyclopedielezer te zijn om hieraan mee te kunnen doen. Het is entertainment, maar meteen ook een serieuze wedstrijd om de titel van deze speciale "back to normal" editie in Vortum-Mullem.
 
Hoe kun je meedoen?

  • Vorm een team van (bij voorkeur) 4 personen. Met dat team speel je de kermiskwis vanaf 19.30 uur tot ongeveer 23 uur. Attentie: de aanvangstijd is dus vervroegd naar 19.30 uur.
  • Met parate kennis (dus zonder hulpmiddelen) beantwoord je team de vragen.
  • De rubrieken gaan over allerlei onderdelen. In deze editie spelen we 75 multiple choice vragen.
  • Antwoorden worden dit jaar door je team ingevuld via je mobiele telefoon (Kahoot). De scores worden individueel bijgehouden, maar ook per team. Dat maakt dat iedereen constant meedoet aan de kwis. De jury houdt de score bij. 
    We delen dan de score van je team door het aantal spelers dat in je team meegespeeld heeft. Je team mag er dus voor kiezen om met één telefoon te spelen, of met meerdere.
  • We spelen 3 sets van 25 vragen. Tussen de sets en na de laatste sets is er een pauze.
  • Het moet vooral leuk zijn! Het competitie-element komt vanzelf!
  • Na de laatste rubriek volgt de eindstand en de prijsuitreiking


Inschrijven kan helaas niet meer. Wij zijn helemaal volgeboekt.

Er kunnen zich maximaal 33 teams inschrijven en de aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Pas als je teamnaam hier vermeld staat, ben je officieel een deelnemend team en is de inschrijving definitief. Indien je aanmelding ontvangen wordt nadat het maximaal aantal teams bereikt is, kom je op volgorde van aanmelding op de reservelijst. Deze wordt eventueel gebruikt in het geval teams zich terugtrekken.
 
En daarna dan?
Daarna is er natuurlijk een after-party in het Knillus café. Want je wilt napraten over die moeilijke rubriek of die ingewikkelde vraag met de andere teams. Maar natuurlijk ook gewoon voor een drankje en een muziekje.

Corona en de KermisKwis
Zoals de coronaregelgeving ons dat vanaf 25 september voorschrijft zullen we iedereen bij binnenkomst controleren op een geldige QR-code vanuit de CoronaCheck-app i.c.m. een bijbehorend geldig ID. We hopen op jullie begrip.




Bron: Dorpsraad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: