PPPPPP weer actief

Publicatiedatum: Vrijdag 22 oktober 2021
Pakhuus Peeters Prestigieuze Plekkers Poule van Start

(van onze verslaggeer)
Vortum-Mullem. Eindelijk was het dan zo ver, na een jaar van niet kunnen poulen, kon dan gisteravond iedereen weer aan het Populaire Poule spel (Play) meedoen. Iedereen had er ongelooflijk veel zin in, alleen de organisatie bleek er nog niet helemaal klaar voor te zijn. Van het 7 koppige bestuur bleken alleen Marco Hermans en Esmee Deenen van de partij te zijn. De overige 5 lieten het behoorlijk afweten. Zo werden dan ook de Aspirant leden (Proberende Pubers) meteen in het diepe gesmeten en konden ze meteen vol aan de bak.
Het Poule Publiek voelde dit feilloos aan en het was dan ook niet voor niets dat Marco als grote winnaar van de avond uit de bus kwam en voor zeker een week trots koploper is in de Prachtige Poule. Al zal hij niet de eer hebben om de Prinsen Steek in zijn tuin te laten pronken, want bij het afstoffen van de P.P.P.P.P.P Pronkstukken bleek dat de Steken behoorlijk verouderd en versleten waren, zodat het bestuur besloot om nieuwe te maken. Op het moment van schrijven, laat het bestuur weten dat deze op dit moment nog staan te drogen in de Pesch Promo Pletske, maar vanaf volgende week zullen ze weer in menig tuin in Vortum-Mullem verschijnen. Het is te hopen dat Marco dan nog bovenaan staan.
 
De avond begon overigens vrij rustig tot dat, hoe kan het ook anders, Claudia Ebbers, de Poule avond openbrak. De Vortumse Diva, besloot fors in te zetten, en traditie getrouw, zetten ze haar man weer bovenaan op de lijst. Toen aan het eind van de avond de eerste bladzijde bijna vol was, bleken er volgens het Vortumse Poule Publiek toch al weer 18 mogelijke prinsen rond te lopen. Wat verder opviel was dat er vaak en veel op verschillende mensen gepould werd, dit komt natuurlijk om dat de inzet van gisteravond 3x mee telde.
Komende donderdag zal dit 2x zijn en de laatste donderdag en op Prinsenbal zelf zal dit 1 keer zijn. De komende weken zullen er ook nog enkele hints voorbij komen in de Poule app.
Mocht je op de hoogte gehouden willen worden, meld je dan aan, app dan PRINS AAN naar 0623950859, (50 cent)
Ook liet de organisatie weten dan er dit jaar weer gebruikt kan worden gemaakt  van  de Pakhuus Peeters Prestigieuze Plekkers Prinsen Poule Pole position Persoon. Deze persoon kan op Pole Position komen te staan, als die er zeker van is wie de prins wordt. Er zal dan een dichte envelop, met daarin de naam van de prins, overhandigd moeten worden aan de organisatie. Als later blijkt dat deze persoon de juiste prins gePould heeft zal de gehele Pot naar deze persoon gaan en er hoeft dan niet gedeeld te worden met de andere winnaars.
(handelen met voor kennis is niet toegestaan) wie hier aan mee wil doen, moet diep in de buidel te tasten, want de kosten zijn 100 euro vooraf.
Tot zover de eerste poule avond, wordt vervolg…………

Bron: Fanfare St. Cornelius

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: