Appgroep KNILLUS-nieuws - aanmelden kan nu!

Publicatiedatum: Zondag 23 januari 2022

Er is een appgroep aangemaakt vanuit MFA KNILLUS die per februari actief gebruikt zal worden om inwoners en betrokkenen te informeren over activiteiten in en rondom KNILLUS. Het is een appgroep die alléén berichten zendt. Met andere woorden; de mensen in de groep kunnen niet reageren. Dat betekent dat er geen spam in de appgroep zal komen en dat er ook beperkt berichten in die groepen zullen worden gedeeld (verwachting maximaal enkele berichten per week). 

De doelstelling is dat we hiermee, naast de site Vortum-Mullem.info en Facebook een communicatiemiddel hebben waarmee we snel en gemakkelijk een grote groep mensen kunnen informeren wat er gaande is binnen MFA KNILLUS. De berichten zullen primair gaan over aktiviteiten, openstelling en boodschappen die breed van doen hebben met KNILLUS.

De appgroep is inmiddels behoorlijk gevuld (ruim 170 mensen). Mocht je toegang willen tot deze app-groep, meld je dan aan via deze QR-code, of stuur een appje naar Jim van de Beuken of Maarten Ebben zodat zij jou toe kunnen voegen aan de appgroep. Eind volgende week zullen we in die app-groep de spelregels delen met alle deelnemers en daarmee is de appgroep KNILLUS-nieuws dan 'officieel live'.

Namens bestuur MFA KNILLUS

Bron: Dorpsraad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: