Welzijn ouderen

Publicatiedatum: Dinsdag 23 april 2024

Uit op Zondag

Zondagmiddag, alleen thuis. Het is een grijze dag. Wat te doen? Je verwacht geen bezoek en hebt op dat moment geen bezoekmogelijkheden. Dan is het fijn dat er met zekere regelmaat “Uit op Zondag” is. Je ontmoet er leeftijdsgenoten en kunt genieten van bijvoorbeeld muziek, zang of een lezing.

Wat is Uit op Zondag?

Uit op Zondag is een georganiseerde activiteit onder de vlag van Welzijn Ouderen Boxmeer. Om op een laagdrempelige manier invulling te geven van deze middagen, biedt Welzijn Ouderen Boxmeer op 4 zondagen per maand op verschillende locaties diverse programma’s aan.

Op de eerste zondag van de maand is er een programma in Symfonie (Weijerstaete) in Boxmeer, de tweede zondag wordt ingevuld in de Pit in Overloon, de derde zondag op Sint Anna in Boxmeer en de vierde zondag is er een programma in de Weijer in Boxmeer.

Aanvangstijd van de programma’s in 14.30 u. (afwijkende aanvangstijd wordt vooraf gecommuniceerd). Programma duurt meestal tot 16.00u/16.30u.

Het programma op de diverse locaties kan variëren van muziek (smartlap koren, klassieke muziek, mini musical, solo optreden etc.), lezingen (historisch, voordrachten) film, tot diavoorstellingen , etc.

Organisatie “Uit op Zondag”

De organisatie van “Uit op Zondag” valt of staat met de inzet en mogelijkheden van vrijwilligers.

Allereerst bij het invullen van het programma, daarnaast de afstemming met de diverse locaties en het rekruteren van gastheren/gastvrouwen.  Dit alles binnen financiële mogelijkheden van Welzijn Ouderen Boxmeer.  Mocht u interesse hebben om incidenteel als vrijwilliger mee te helpen meldt u aan via www.welzijnouderenboxmeer.nl

Elk programma wordt via flyers en via de website van Welzijn Ouderen Boxmeer

(www. welzijnouderenboxmeer.nl)  bekend gemaakt. Ook via Samen Boxmeer (www.samenboxmeer.nl) is het op te halen. Elke laatste week in de maand staat het programma vermeld op de seniorenpagina van deze krant.

De entree van Uit op Zondag is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

U bent van harte welkom!

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: