Onderscheidingen voor raadsleden en college Boxmeer

Publicatiedatum: Donderdag 23 december 2021

Onderscheidingen voor raadsleden en college Boxmeer

Tijdens de laatste raadsvergadering van de gemeente Boxmeer op 16 december werd afscheid genomen van alle raadsleden en het college van B&W.

Raadsleden die minstens 12 jaar zitting hebben gehad in de gemeenteraad en niet meer terugkeren in de nieuwe raad komen in aanmerking voor een Koninklijke onderscheiding.

Raadsleden Maria van Ammers-van Duijnhoven, Gérard Kusters, Sonja Stevens-Kremers, Jan Stoffelen en Frans van der Zande mochten daarom een Koninklijke onderscheiding in ontvangst nemen. Burgemeester Van Soest reikte de onderscheidingen uit.

De burgemeester reikte vervolgens Boxmeerse Bokken uit aan de raadsleden Jan Stoffelen, Sonja Stevens-Kremers, Frans van der Zande, Gérard Kusters en Johan Hermanussen.

Ook wethouders Peter Stevens, Willy Hendriks-van Haren, Jeu Verstraaten en Bouke de Bruin-van Vught ontvingen een Bok. Vervolgens mocht burgemeester Van Soest een Boxmeerse Bok in ontvangst nemen uit handen van Gérard Kusters, plaatsvervangend voorzitter van de raad.  

Alle raadsleden en collegeleden ontvingen een erepenning van de gemeente Boxmeer en mochten het Ereboek van de gemeente Boxmeer tekenen.

 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: