Maatje voor jou

Publicatiedatum: Vrijdag 24 maart 2023

Maatje voor jou: campagne om meer maatjes te werven!

Het Mantelzorg- en Vrijwilligersplein start in week 11 en 12 van dit jaar met de wervingscampagne “Maatje voor jou”. Met deze campagne hopen we meer maatjes te werven en de nieuwe naam te lanceren! Maatje voor jou is namelijk een bestaand maatjesproject dat voorheen bestond onder de naam Blink.

Er zijn momenteel meer mensen die een maatje zoeken dan dat er maatjes (vrijwilligers) zijn. Met deze campagne hopen we daar verandering in te brengen. Wij zijn op zoek naar maatjes die iets willen betekenen voor hun mede inwoners binnen Land van Cuijk. Maatjes voor mensen die zich eenzaam voelen, een beperking hebben of ter ontlasting van de mantelzorger. We zoeken dus maatjes voor mensen met én zonder beperking of ziektebeeld. Als maatje ga je bijvoorbeeld op bezoek om samen te kletsen, een wandeling te maken of boodschappen te doen. Er is veel mogelijk!

Wil je maatje worden of zoek jij een maatje? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0485 700 500 of stuur een e-mail naar mvplein@sociom.nl. Voor meer informatie kun je onze website bezoeken via mvplein.nl/maatjevoorjou.

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: