Nieuw welkomscomité

Publicatiedatum: Vrijdag 24 maart 2023

NIEUW WELKOMSTCOMITÉ

Beste allemaal,

Vanaf 1 januari 2023 hebben wij, Inge Thielen & Ilona van Creij, het welkomstcomité van Vortum-Mullem overgenomen van onze voorgangers. Graag stellen wij onszelf voor.

Mijn naam is Inge Thielen en ik ben sinds 3 jaar woonachtig bij Sam Litjens op de Sint Cornelisstraat. Ik ben opgegroeid in Oeffelt en heb lange tijd in Nijmegen gewoond. Ik werk in het onderwijs.

Mijn naam is Ilona van Creij en sinds juli 2017 woon ik bij Nick van Mullekom op de Akkervoortweg. Van origine kom ik uit Landhorst en heb voorheen in Eindhoven en Maastricht gewoond. Momenteel werk ik voor Douglas in Nijmegen.

Wij vinden het fijn om in Vortum-Mullem te wonen, waarderen de hechte gemeenschap en achten het daarom van belang om alle nieuwe inwoners van harte welkom te heten! Het welkom heten van nieuwe inwoners gaan wij op een vernieuwde manier aanpakken. Nieuwe inwoners die per dit jaar in het dorp zijn komen wonen ontvangen aankomende week een uitnodiging voor een welkomstborrel in de brievenbus. Alle informatie omtrent deze borrel volgt op de uitnodiging.

Ben je per 1 januari 2023 of daarna in het dorp komen wonen en heb je vóór 26 maart geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan even een mail naar welkominvortum@gmail.com dan nemen we contact met je op.

Groetjes en graag tot ziens! 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: