Welkomstcomité Vortum-Mullem

Publicatiedatum: Vrijdag 24 maart 2023

Goedenavond Vortumse verenigingen (Plekkers, Dorpsblad, Fanfare St Cornelius, Jeugdvereniging, MFA Knillus, ONI, VG Tumult, KBO/Huiskamer, Vomuzi en VEST Toneel)

Vanaf 1 januari 2023 hebben Ilona van Creij en ik (Inge Thielen) het welkomstcomité van Vortum-Mullem overgenomen van onze voorgangers. 

Ilona woont al bijna vijf jaar in Vortum samen met Nick van Mullekom op de Akkervoortweg en ikzelf woon bijna drie jaar in Vortum samen met Sam Litjens op de Sint Cornelisstraat. Wij vinden het heel fijn om in Vortum te wonen, waarderen de hechte gemeenschap en achten het daarom van belang om alle nieuwe inwoners van harte welkom te heten. 

Het welkom heten van nieuwe inwoners willen wij op een vernieuwde manier aanpakken. 

Alle nieuwe inwoners ontvangen een welkomstboekje over Vortum-Mullem met een begeleidende brief. In dit boekje staan alle verenigingen van Vortum-Mullem weergegeven en wordt er informatie gegeven over commissies en bijv. de werkwijze van Knillus (inclusief vrijwilligers). In de begeleidende brief worden de nieuwe inwoners uitgenodigd voor een welkomstborrel, die drie keer per jaar wordt gehouden in Knillus. Daar zullen de nieuwe inwoners ook het nestkastje ontvangen en ophangen. 

Voor het boekje vragen wij graag jullie medewerking!
Daarom vragen we jullie via deze weg om een korte beschrijving te geven van jullie mooie vereniging met wellicht een inspirerende foto erbij. De beschrijving mag maximaal een halve A4 bevatten. 

Graag ontvangen wij de beschrijving uiterlijk 31 maart.
Alvast bedankt voor jullie medewerking.
Vriendelijke groeten, Ilona en Inge 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: