Beugense boekenmarkt

Publicatiedatum: Donderdag 25 mei 2023

HET IS BIJNA ZOVER!!!!

De Beugense boekenmarkt is weer aanstaande. In het weekend van 10 en 11 juni staat ons gehele MFC in het teken van de grote boekenmarkt. De voorbereidingen zijn volop bezig.

Met een aantal enthousiaste mensen hebben we weer vele boeken gesorteerd. De boeken die stuk gelezen zijn hebben we gereed gezet om verwerkt te worden tot oud papier.

Maaaaar er zijn wederom vele nieuwe mooie boeken te bewonderen en te verkrijgen voor een meeneemprijsje van 1€ per stuk.

We hebben onze voorraad wederom uitgebreid met vele mooie antieke boeken; tevens hebben we vele boeken die bijna antiek zijn. Voor de liefhebber een mooie gelegenheid om de verzameling uit te breiden. Denk hierbij onder andere aan Arendsoog, kunst en  geschiedenis boeken. De echte juweeltjes gaan natuurlijk niet weg voor 1€. Wat de prijs uiteindeliljk zal worden blijft voor nu nog een verrassing.

Tevens hebben we ook een fiks aantal mooie stripboeken toe kunnen voegen aan ons assortiment. De strips gaan weg voor een nog kleiner prijsje. Maar ook hier zitten diverse oude gebonden boeken bij. Onder andere Donald Duck van begin jaren ’50. (speciale prijs)

Kortom het belooft weer een mooi weekend te worden. Kom kijken, kom snuffelen en wij weten zeker dat er iets van uw gading bij zal zitten.

Naast de boeken is er ook een mooie stand waar de dames van de crea groep de gemaakte artikelen te koop aanbieden, ook voor een klein prijjsje.

Met onze vele vrijwilligers hopen we wederom een mooie markt te hebben waarbij iedereen aan zijn trekken komt. Iedereen van harte welkom…….. maar vergeet ook onze overheerlijke koffie niet.

Iedereen is vanaf 11.00 uur op beide dagen van harte welkom. (entrée 1€)

Wilt u verder nog iets weten: henkroeffen@gmail.com

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: