Verlichte boerderijentocht LvC

Publicatiedatum: Zondag 25 december 2022

Verlichte boerderijentocht Land van Cuijk


In de donkerste tijd van het jaar zorgen boeren voor licht. Ook dit jaar pakken boeren en tuinders weer uit met kerst met een verlichte boerderijen-  en puzzeltocht op woensdag 28 december tussen 16 en 23 uur in het Land van Cuijk. Boeren en tuinders willen hiermee voor een lichtpuntje zorgen in deze tijd. Niet alleen boeren en tuinders, maar veel mensen hebben het op dit moment zwaar.

“Noteer de datum in je agenda en meld je aan. Het wordt weer een mooie tocht. De aanliggende boeren raken steeds enthousiaster en hebben mooie ideeën”, zegt Hugo Bens, voorzitter Land van Cuijk Boert Bewust. De letters zijn gemaakt; op 28 december staan die bij de boerderijen. De letters vormen een zin. Deelnemers kunnen die zin afmaken en maken kans op een mooie prijs. De boerenorganisaties ZLTO Land van Cuijk en Land van Cuijk Boert Bewust organiseren samen met hun leden de verlichte boerderijentocht.

Op www.boerenentuinderspakkenuitmetkerst.nl zie je waar en welke activiteiten georganiseerd worden en kun je je aanmelden; kies Noord-Brabant en meld je aan voor de tocht door Land van Cuijk. Je kunt starten op je eigen tijdstip en vanaf elk punt van de route. Uiterlijk 27 december ontvang je via mail de route.

Kijk voor meer leuke boerenactiviteiten in het hele land ook op deze website.
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: