VC Avance nieuws

Publicatiedatum: Dinsdag 27 februari 2024

Blacklight Volleybal

Afgelopen vrijdag 23 februari was het tijd voor het Blacklight volleybaltoernooi. De gehele Warandahal was in een glow in the dark-thema veranderd. Allereerst gingen de mini’s van start. Zo’n 110 mini’s speelden in het donker king of the cord, een typisch volleybalspel. Tussendoor was er ruimte voor een frietje met een snack. Ook was er zelfs een schminkhoek, om naast de mooie lichtgevende outfits ook nog het gezicht van lichtgevende kleurtjes te voorzien. Hierna was het tijd voor de aspiranten en senioren. Ook hierbij was de opkomst erg groot en speelden circa 110 sportievelingen in het donker om de winst. Ook leden van diverse omliggende volleybalverenigingen waren naar Sambeek afgereisd om mee te doen. Na afloop was er nog een korte prijsuitreiking met voor de nummers 1,2 en 3 van zowel de aspiranten als de senioren een kleinigheidje. Hierna was het nog lang gezellig in de Warandahal. Al met al was het een groot succes en kunnen wij alweer niet wachten op volgend jaar! Jeugdcommissie; Rik, Maril en Lian, bedankt voor de organisatie! 

Vrije Volleybal Vrijdag (VVV)

Wil je af en toe een balletje slaan, maar geen zin in verplichtingen? Wie weet is dan de Vrije Volleybal Vrijdag wel iets voor jou! Kom de 1ste vrijdag van de maand om 20.00u naar de Warandahal. Aanmelden is niet nodig!

Metworst 

Op carnavalsmaandag hebben diverse leden van VC Avance weer hun steentje bijgedragen aan de Metworst. Zij waren onder andere te vinden bij het opbouwen van de tenten, in de catering of bij het afbreken. Via deze weg wordt er weer een mooi bedrag opgehaald voor de vereniging. Deelnemende leden bedankt voor jullie inzet! 

Avance brengt nu uw paaseieren

Aan alle inwoners van Sambeek,Vortum Mullem en Boxmeer: 

Ook dit jaar wordt er weer een eieractie gehouden t.b.v. Volleybalvereniging Avance. Het doel van deze actie is om op een leuke manier eieren te verkopen in Sambeek, Vortum-Mullem en een deel van Boxmeer om de vereniging financieel te ondersteunen. De jeugdleden van onze vereniging komen daarom op zaterdagochtend 30 maart  a.s. bij u aan de deur met enveloppen. Voor een bedrag van € 5,00 kunt u één envelop kopen. In deze envelop zit een nummer dat correspondeert met het aantal eieren dat u hebt gewonnen. Er zitten enveloppen bij van 10, 15, 20, 25 en 30 eieren. U trekt in ieder geval altijd minimaal een envelop met 10 eieren. Dus altijd prijs en verzekerd van een paasei. Bent u niet thuis op het tijdstip dat wij bij u aan de deur komen? Geen paniek! Bij de Warandahal, Pastoor van Berkelstraat in Sambeek, kunt u tot 13:00 uur terecht om één of meerdere enveloppen te kopen en bent u dus toch met Pasen voorzien van lekkere eitjes.


Tot ziens op zaterdag 30 maart aanstaande! 
Alvast bedankt namens de Volleybalvereniging.

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: