PPPPPPPP

Publicatiedatum: Vrijdag 27 oktober 2023

                        P.P.P.P.P.P Pouled weer voor het echie

           

Vortum-Mullem, Nadat vorig jaar de Poulers in Vortum-Mullem op zoek gingen, en met succes, naar de Piraten Prins, was men toch erg blij dat er gister avond er weer voor het echie gepouled kon worden. Met een vernieuwde update, geinstalleerd door de Pakhuus Peeters Prestigieuze Plekkers Prinsen Poule Pc Persoon, kon het niet meer fout gaan en zouden aller stemmen digitaal meteen met 1 druk op de knop ingevoerd  worden. Na amper 15 minuten was al duidelijk dat een papieren versie zo slecht nog niet is.

Ondertussen werd er flink gepouled en bleek al snel dat dit wel eens een Prachtige Poule Periode kan worden. Voor wie deze Periode sowieso al niet meer kapot kan is Sidney Carthy. In Mei won hij nog de allereerste Vortumse versie van Maestro, met zowel de jury als de Publiek Prijs en ook deze avond Piekte hij en eindigde als 1e op de eerste Poule avond.

Vooral voorzitter Ernst van de Weijer was erg onder de indruk. “als hij met de scepter net zo zwaait als met zijn dirigent stok, wordt het een prachtige carnaval”, is zijn stellige overtuiging.

Of Sidney, met de scepter ook voor de spiegel zal gaan oefenen, is nog maar even de vraag.

Toen de avond op zijn einde liep en de P.P.P.P.P.P. Pc Persoon, het uiteindelijk maar opgaf, bleek de teller al op 52 euro te staan, met een afgetekende top 3.

Sidney Carty   1

Veronique Verheijen 2

Ivo van der Horst 3

 

Volgende week donderdag, gaat de Populaire Poule weer verder, dan telt iedere stem 2x mee. Hoe de top 3 er dan uit zal zien is nog onbekend, maar dat het spannend wordt is zeker.

Mocht je op de hoogte gehouden willen worden van de P.P.P.P.P.P meld je dan aan in de Poule app. App dan Prins aan naar 0623950859

 

Bron: Dorpsraad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: