Bereikbaar wonen

Publicatiedatum: Zaterdag 29 juni 2024

Hoe beleef jij bereikbaarheid in Noordoost-Brabant? Doe mee aan het onderzoek.

Een goede bereikbaarheid voor iedereen in de regio is belangrijk. De gemeenten in Noordoost-Brabant zijn benieuwd naar hoe bewoners de bereikbaarheid ervaren. Welk vervoermiddel gebruiken ze. Lopen ze bij deze verplaatsingen tegen problemen aan. Wat zijn hun wensen. Royal HaskoningDHV (RHDHV) voert daarom een onderzoek uit. Hiermee willen we zorgen dat iedereen in Noordoost-Brabant een goede bereikbaarheid heeft of krijgt en kan reizen.

Jouw mening over de bereikbaarheid in de regio Noordoost-Brabant is daarom voor ons belangrijk. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. Je kunt de vragenlijst via deze link invullen: https://q.crowdtech.com/bXL9y7SZIU2Ng2kFvtYtmQ Alvast bedankt voor je deelname.

Wil je naast het invullen van deze vragenlijst ook deelnemen aan een van de groepsgesprekken over de bereikbaarheid in de regio Noordoost-Brabant? Stuur dan een mailtje naar kaya.voskuil@rhdhv.com.

Op basis van de vragenlijst en de groepsgesprekken kunnen er maatregelen getroffen worden om de bereikbaarheid voor iedereen te verbeteren.

 

Kaya Voskuil ((RHDHV) via Dorpsraad Vortum-Mullem

Bron: Dorpsraad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: